E Marketing


Novogodišnji popust 30% !!!

Slanje vašeg e flajera na 30.000 e-mail adresa za samo 9.800,00 din.

Kada se pomene e mail marketing, većina ljudi zapravo i ne zna koje su njegove prave prednosti. Život postaje sve brži, tehnologije su sve naprednije, i online kupovina uzima maha kao nikada do sada. Vreme je novac, a mi ovim putem želimo da vam uštedimo i jedno i drugo.

E mail marketing je vrsta direktnog marketinga koji se šalje na mejl ili pojedinca ili grupe klijenata. Obično su to ponude, obaveštenja o artiklima na popustu, i ova vrsta direktnog kontaktiranja sa već postojećim i potencijalnim klijentima se pokazala jako uspešnom i produktivnom. Svako od klijenata sa liste će redovno dobijati naše nove ponude, sa svim potrebnim opisima, kontaktima, cenama i svime što bi vama kao kupcu moglo da uštedi vreme i da vam pomogne da donesete najbolji mogući izbor.

E mail marketing se pokazao kao jedan od najefiksanijih načina da se steknu novi klijenti, ali je i više od toga. Putem ove vrste reklamiranja se učvršćuje veza između već postojećih klijenata, poboljšava se i optimizira prodaja, i veoma često se ta saradnja nastavlja.

Da Vaš proizvod ili uslugu plasirate na tržište i na najlakši moguci način dođete do kupaca i korisnika Vaših usluga E mail marketing je najkraći, najbrži i najjeftiniji put.

Kontakt

logo

O nama

Ono što nas odlikuje i izdvaja od konkurencije je naš sjajan tim koji iza sebe ima ogromno iskustvo na svim gore navedenim poljima i što je još bitnije, iza nas su rezultati i mnoštvo zadovoljnih klijenata. Naš cilja je da vama kao potencijalnom partneru ponudimo sve na jednom mestu.

Kontaktirajte nas

MegaMarketing

Adresa: Radivoja Koraća 4,
                   11000 Beograd
Telefon: 060/15-32-060
Telefon: 061/22-02-621
 E-mail: megamarketingrs@hotmail.com