City Oglas

Najbolji i najbrži način da informišete stanovnike Beograda o vašim uslugama.

Oglasite se na flajeru koji se štampa na kunstdruku 90gr. , obostrani kolor, format A5.

Flajer se deli na sledećim lokacijama:

1. Stari grad i Vračar
2. Savski venac-centar, Senjak,Autokomanda,V.Stepe, Banjica
3. Čukarica-Banovo brdo, Julino brdo,Žarkovo centar,Filmski grad, Cerak
4. Novi Beograd-blokovi 19a, 21, 22, 23, 24, 25, 11b,11c, 28, 29, 30
5. Novi Beograd-blokovi 44, 45, 70, 61,62,63
6. Rakovica-Skojevsko naselje, Vidikovac, Labudovo brdo, Petlovo brdo, Kanarevo brdo, Miljakovac, Rakovica centar
7. Palilula

Tiraž po lokaciji je 25.000 primeraka, u koliko zakupite dve lokacije, GRATIS dobijate treću lokaciju, takođe po Vašoj želji.

Takođe, dobijate spisak ulica sa brojevima ulaza, gde je flajer podeljen.

Cena: Kocka 4.5 x 4cm 4.500,00 rsd.

Cenovnik


Efikasna i jeftina reklama koja unapredjuje Vaše poslovanje!

Kroz distribuciju flajera Vaša reklama stiže direktno do potencijalnih potrošača, što ovaj vid reklamiranja čini daleko učinkovitijim od ostalih, čak i do 70%, što pokazuju i istraživanja. Učinkovitost distribucije flajera je 2-10%, što znači da na 1000 podeljenih flajera dobijate 20-100 novih potrošača.Ovaj vid marketinga je odlično ulaganje u prezentaciju onoga čime se bavite ili što nudite i povećanje produktivnosti firme. Ova univerzalna metoda reklamiranja, povećanja dobiti, ali i poboljšanja imidža je pogodna za bilo koju vrstu biznisa, bez obzira na polje delatnosti. Istraživanja pokazuju da se brojem podeljenih flajera srazmerno povećava i broj klijenata, a tako direktno i dobit firme.

Usmerenost i ušteda

Ovaj pristup reklamiranju Vam omogućava da doprete do željene ciljne grupe potrošača tako što sami birate na kojoj teritoriji će naš reklamni tim delovati. Time ste u prilici da usmerite svoj marketing vrlo precizno i direktno na ciljnu grupu, štedeći dragoceno vreme i novac. Uostalom, ne postoji materijalno isplativija, a efikasnija medijska kampanja od ovog vida distribucije reklamnog materijala.

Efikasnost

Informacije o proizvodima koje nudite i pogodnostima koje pružate kroz popuste, sniženja, akcijske prodaje, nagradne igre i slično, koje ne biste mogli da prenesete svojim potrošačima kroz bilo koji drugi vid medijske kampanje ovako efikasno i jeftino, možete im dostaviti putem flajera različite veličine i gramaže.

Bezbednost

Da biste bili sigurni u to da je Vaš reklamni materijal stigao do Vaše ciljne grupe, obezbedili smo poseban tim kontrolora, čija odgovornost je bezbedan put reklamnog materijala od nas do ruku Vaših budućih potrošača.

Cenovnik


Kontakt

logo

O nama

Ono što nas odlikuje i izdvaja od konkurencije je naš sjajan tim koji iza sebe ima ogromno iskustvo na svim gore navedenim poljima i što je još bitnije, iza nas su rezultati i mnoštvo zadovoljnih klijenata. Naš cilja je da vama kao potencijalnom partneru ponudimo sve na jednom mestu.

Kontaktirajte nas

MegaMarketing

Adresa: Radivoja Koraća 4,
                   11000 Beograd
Telefon: 060/15-32-060
Telefon: 061/22-02-621
 E-mail: megamarketingrs@hotmail.com