Hostese | Promocije


Na današnjem tržištu i u modernim tokovima i načinima poslovanja, hostese predstavljaju veoma bitan faktor i jedna su od jako važnih karika u lancu modernog marketinga. Mi ovom aspektu pridajemo veliki značaj i veoma ozbiljno i profesionalno biramo hostese koje učestvuju u našim projektima iz nekoliko razloga.

Jedan od njih je taj da hostese predstavljaju kompaniju koja je u tom trenutku naša stranka ili klijent. Stoga je u obostranom interesu da one na najbolji mogući način predstavljaju iste i tako celom događaju daju određenu notu sofsticiranosti i elegancije, a da uz to budu strogo profesionalne i ostvara zadatke koji su im zadati. Bilo da je u pitanju organizovanje specijalnih događaja za klijenta ili učešće nekog od njih na mnogobrojnim sajmovima, naša firma će izvršiti odabir hostetsa koje će na zaista najbolji mogući način predstaviti vašu kompaniju potencijalnim poslovnim partenrima, i tako pomoći u ostvarivanju potencijalne saradnje.

Naš tim hostesa čine profesionalni modeli sa prethodnim iskustvom u poslu, i kao takav, vam garantuje najvkvalitetnije postavljanje svih postojećih elemenata i efektno predstavljanje vaših proizvoda ili vaših usluga ciljnim grupama, što dalje rezultuje privlačenjem pažnje i inetresa kod ciljne grupe, a samim tim vam to uvećava šanse za ostvarivanjem poslovne saradnje sa mnogobrojnim potencijalnim poslovnim partnerima. Obostrano zadovoljstvo je ključ i temelj svake dobre i duge poslovne saradnje, a mi imamo za cilj da vam to omogućimo.

Naš tim vam, pored svega nudi i:

  • • Dnevne promocije proizvoda – sa hostesama koje su već imale isustava u toj oblasti.
  • • Noćne promocije – ni to nam ne predtsavlja problem, naš tim vam je na raspolaganju u bilo koje doba dana, ili noći.
  • • Promocije po velikim trgovačkim centrima – ukoliko imate proizvod ili proizvode koji mogu ovako da se reklamiraju, imamo tim koji će biti strateški odlično pozicioniran pos vim velikim tržnim centrima, gde dnevno prođe ogromna broj ljudi kojima će biti nužen i predstavljan vaš proizvod na veoma prijatan i profesionalan način.
  • • Korporativna događanja – prisutni smo i na kompanijskim skupovima, proslavama koje ogranizuju firme, pa čak i na takozvanim “teambuilding” skupovima. Takođe i kad su u pitanju razna događanja tipa private zabave, proslave, godišnjice kompanija. Gde god i kada god možemo da reklamiramo i plasiramo vaš proizvod ili vaše usluge – mi smo tu.
  • • Usmeme i pismene ankete – ukoliko se vaša kompanija može reklamirati i predstaviti in a ovaj način, imamo tim hostesa koji će to sprovesti an najbolji mogući način i ostvariti odlične i zapažene rezultate.

Kao što vidite, pripremljeni smo za svaku priliku is a zadovoljstvom ćemo ispuniti sve vaše zahteve. Mi činimo vašu kompaniju sveprisutnom u oku potencijalnih klijenata, a to je ono što je u marketingu najbitnije, zar ne?

BUDI I TI DEO TIMA!

Prijava

Hostese Galerija

O nama

Ono što nas odlikuje i izdvaja od konkurencije je naš sjajan tim koji iza sebe ima ogromno iskustvo na svim gore navedenim poljima i što je još bitnije, iza nas su rezultati i mnoštvo zadovoljnih klijenata. Naš cilja je da vama kao potencijalnom partneru ponudimo sve na jednom mestu.

Kontaktirajte nas

MegaMarketing

Adresa: Radivoja Koraća 4,
                   11000 Beograd
Telefon: 060/15-32-060
Telefon: 061/22-02-621
 E-mail: megamarketingrs@hotmail.com