Merchandising Service


Naš visoko stručan tim merchandisera će se pobrinuti da vaši proizvodi budu konkuretniji, dostupniji i pozicioniraniji od drugih, tako da se kupci lakše opredele baš za vaš proizvod.

Svesni smo koliko je bitno dobro pozicionirati i plasirati na oravi način proizvod, kako bi isti mogao da ostvari svoj potencijal i na najbolji mogući način dopre do kupaca.

Naš tim vam, pored svega nudi i:

  • - Obilazak maloprodajnih objekata – gde biramo i određujemo gde i kako će biti izložen vaš proizvod, tako da bude bolje poziociniran od konkurencije id a na taj način nađemo najbolji put do kupaca.
  • - Proširivanje krugova saradnika – svakodnevno radimo na tome da se krug potencijalnih klijenta i saradnika što više proširuje, i da na taj način što više ljudi čuje i upozna se sa vašim proizvodom.
  • - Praćenje prometa robe – nudimo vam uredno praćenje prodaje plasiranog proizvoda, sa svim statistikama i dodatnim zapažanjaima koje mogu pomoći i poboljšati plasma proizvoda.
  • - Kontrolu plasmana proizvoda i dobru izloženost robe – kada jednom izložimo proizvod u prodajnim objektima, naš tim ih uredno obilazi i stara se o tome da nema propusta, id a proizvod uvek bude na najboljem mogućem mestu, vidljiv kupcima i bolje pozicioniran od drugih.
  • - Popis i narudžbina potrebnih proizvoda – takođe, naš tim prati prodaju proizvoda i ne dozvoljava da zalihe istog nestanu, pa se blagovremenom vrše popisi i narudžbine novih kontigenata za dalji plasman.


Naši merchendiseri će dati sve od sebe da vaš proizvod bude plasiran onako kako zaslužuje da bude plasiran, na najbolji mogući način. I ne samo to, uz izlaganje vašeg proizvoda, mi preuzimamo svaku dalju brigu o istom. Iza nas je ogromno iskustvo u ovom polju i garantujemo vam da ćete biti zadovoljni kako plasmanom, tako i rezultatima.

Kontakt

logo

O nama

Ono što nas odlikuje i izdvaja od konkurencije je naš sjajan tim koji iza sebe ima ogromno iskustvo na svim gore navedenim poljima i što je još bitnije, iza nas su rezultati i mnoštvo zadovoljnih klijenata. Naš cilja je da vama kao potencijalnom partneru ponudimo sve na jednom mestu.

Kontaktirajte nas

MegaMarketing

Adresa: Radivoja Koraća 4,
                   11000 Beograd
Telefon: 060/15-32-060
Telefon: 061/22-02-621
 E-mail: megamarketingrs@hotmail.com