Marketing je nauka i umetnost!

Mega markting je firma koja objedinjuje nekoliko delatnosti na jednom mestu i firma koja ima tim specijalizovan za organizaciju svih vrsta događaja na polju marketinga.

Da li je u pitanju deljenje flajera, organizacija svih vrsta događaja i promocija, izrada štandova za sajmove i promocije, angažovanje hostesa ili rad naših merchendisera na plasmanu i pozicioniranju vašeg proizvoda – sve to možete pronaći kod nas.

Ono što nas odlikuje i izdvaja od konkurencije je naš sjajan tim koji iza sebe ima ogromno iskustvo na svim gore navedenim poljima i što je još bitnije, iza nas su rezultati i mnoštvo zadovoljnih klijenata.

Naš cilja je da vama kao potencijalnom partner ponudimo sve na jednom mestu, kada započnete saradnju sa nama nema potrebe više da lutate i tražite dalje, kod nas ćete pronaći sve što vam treba, čak i više od toga.

Naš kreativni tim će osmisliti idealno rešenje za vašu reklamu, zatim će u saradnji sa stručnjacima iz oblasti projektnog inžinjeringa izraditi štand op vašoj meri, koji će u potpunosti odgovarati vašim zahtevim ai biti podređen i usklađen sa proizvodom koji želite da plasirate.

Naše hostese će svaki događaj, promociju ili proslavu učiniti prijatnijom, uz pravu dozu profesionalizma i a pravi način će potencijalnim kupcima predstaviti i vas i vaše proizvode.

Imamo razrađen sistem deljenja flajera, koji će na najbolji mogući način raširiti vest o vašem proizvodu, veoma brzo i profesionalno.

Naši merchendiseri će se pobrinuti da vaš proizvod bude izložen na najbolji moguži način id a tako pronađe svoj put do kupca. Takođe će rdovno obilaziti prodajne objekte i prošitivati krug saradnika i kupaca.

SVE NA JEDNOM MESTU!

Pridružite nam se i postanite još jedan od naših zadovoljnih klijenata i započnimo dugoročnu i zdravu poslovnu saradnju, na obostrano zadovoljstvo.

DOBRODOŠLI.

logo

O nama

Ono što nas odlikuje i izdvaja od konkurencije je naš sjajan tim koji iza sebe ima ogromno iskustvo na svim gore navedenim poljima i što je još bitnije, iza nas su rezultati i mnoštvo zadovoljnih klijenata. Naš cilja je da vama kao potencijalnom partneru ponudimo sve na jednom mestu.

Kontaktirajte nas

MegaMarketing

Adresa: Radivoja Koraća 4,
                   11000 Beograd
Telefon: 060/15-32-060
Telefon: 061/22-02-621
 E-mail: megamarketingrs@hotmail.com