Projektovanje i izrada sajamskih štandova


Naš kreativni tim posebnu pažnju posvećuje i načinu na koji će vaš proizvod biti izložen, pa se tako bavimo i projektovanjem i izgradnjom štandova za mnogobrojne sajmove, kao i sajamskih pultova.

Naši marketing stručnjaci će u saradnji sa stručnjacima iz oblasti projektnog inžinjeringa osmisliti najbolje rešenje za vaše štandove, kao i za vaše reklame. Posedujemo ogromno isustvo u ovoj oblasti i iza nas stoji mnogo zadovoljnih klijenata, a nadamo se da ćte i vi postati jedan od njih.

Samu izradu štandova i reklamnih pultova radimo po meri koja vama odgovara, a izrada ide po sistemu ključ u ruke. Na nama je da se pobrinemo da vaš štand bude izrađen na vreme i onako kako vama odgovara, kao i da na najbolji mogući način predstavlja vašu firmu i vaš proizvod, a na vama je samo da se pojavite i budete zadovoljni.


Naš tim veoma ozbiljno shvata sve zadatke koji su mu zadati, tako da možete biti uvereni da ćemo ostvariti uspešni saradnju na obostrano zadovoljstvo, i da pred nama predstoji mnoštvo zajedničkih sajmova i projekata.

Kontakt

Štandovi Galerija

O nama

Ono što nas odlikuje i izdvaja od konkurencije je naš sjajan tim koji iza sebe ima ogromno iskustvo na svim gore navedenim poljima i što je još bitnije, iza nas su rezultati i mnoštvo zadovoljnih klijenata. Naš cilja je da vama kao potencijalnom partneru ponudimo sve na jednom mestu.

Kontaktirajte nas

MegaMarketing

Adresa: Radivoja Koraća 4,
                   11000 Beograd
Telefon: 060/15-32-060
Telefon: 061/22-02-621
 E-mail: megamarketingrs@hotmail.com